Bestel informatie

Al onze artikelen die in de molen verkrijgbaar zijn, zijn ook te bestellen via deze webshop en u kunt het ook per telefoon bestellen. Onder het kopje "Webshop: Producten" vindt u een overzicht van de produktgroepen, klikt u hierop, dan komen de artikelen naar voren, die erbij horen. Bij ieder artikel kunt u de aantallen naar keuze invoeren. De prijzen worden dan in het winkelwagentje aangegeven.

De webshop is voor het bestellen en verzenden van meelproducten per internet. Bij een bestelling krijgt u een bevestiging van ons. Mocht er iets niet voorradig zijn, dan krijgt u hierover bericht. Gemiddeld word uw bestelling binnen 4 werkdagen verzonden.

Bestelling afronden:
Bij  betaling per Ideal, dient u na de betaling, de knop -verder- aan te klikken. Ook staat er wel "Bestelling afronden". U keert terug naar de webshop, zodat deze de bestelling kan verwerken.
Vers gebakken molenproducten en zuivel worden niet verzonden.
Uitsluitend levering aan adressen in Nederland en niet op postbusnummers.

Verzenden doen we per My Parcel

Gewicht   0 -  27 kg   €     5,75

Gewicht  27 - 54 kg   €   11,50

Gewicht  54 - 81 kg    €  17,25

Gewicht  81 - 100 kg  €   23,00

Bij bestelling van meer dan 15 kg van 1 product rekening houden met levertijd van ca. 10 werkdagen. Indien voorradig wordt het uiteraard direct verzonden. Als uw bestelling verzonden wordt, krijgt u een Track enTrace code toegestuurd. U kunt dan uw zending volgen.

Mocht er met de bestelling iets fout gaan, neem dan aub contact met ons op!

Met vriendelijke groet , Molenaar J.van de Beld ,  Korenmolen de Hoop , Hellendoorn.

Molen De Hoop v0.0.28 • build 20221224